2014. február 28., péntek

március 3.



Sziasztok, ez itt a suli rádió, megkezdjük adásunkat.

Ezen a héten Kornéliák, Nellik, Kázmérok, Zoránok, Adorjánok, Adriánok, Leonórák, Inezek, Tamások, Tomajok, Zoltánok, Franciskák és Fannik ünneplik névnapjukat. Sok szeretettel köszöntjük őket. 

Akinek a héten van születésnapja, az a halak csillagjegy szülötte. Az asztrológiai jellemzés szerint kedves, szelíd , romantikus személyiségek. Szeretik a nyüzsgést maguk körül, ennek ellenére akkor érzik jól magukat, ha a háttérben maradhatnak. Érzelmesek és befolyásolhatóak. Nehezen jönnek indulatba, de ha felbosszantják őket, nehezen csillapodnak le. Szeretik a természetet, különösen folyó- vagy tengerparton érzik jól magukat. Jellemzően önzetlenek, áldozatkészek, szívesen segítenek a rászorulóknak.A legtöbb Halak szülött a művészetek nagy barátja.

  Jeles napok a héten:

Március 6-án, csütörtökön Nemzetközi energiatakarékossági világnap  lesz.

Ezt követi szombaton a Nemzetközi nőnap -ekkor mi családi szombatot tartunk az iskolában.

A hét vasárnapja egyben a Lemezlovasok -DJ-k - világnapja is. Szinte hihetetlen, hogy már majdnem 80 éve létezik ez a szakma.
 Azt olvastuk a neten, hogy 79 éve került be a köztudatba a DJ fogalma, és mára a zenéket egymásra pakoló, hangulatot teremtő figura  a popkultúra kitörölhetetlen alapelemévé vált. 

Most híreink következnek:

A heti adást Edit néni szerkesztette.

Ezzel elköszön a sulirrádió.....

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése