2015. április 30., csütörtök

Május 4.

Sziasztok, ez itt a sulirádió, megkezdjük adásunkat.


A héten is lesznek névnapok, mégpedig: Mónika, Flórián, Györgyi, Ivett, Frida, Gizella, Gusztáv, Mihály, Győző, Gergely, Alberta, Ármin és Pálma. Isten éltesse őket sokáig!

 Mire emlékezhetünk a héten:

Tűzoltók Napja és Star Wars nap van ma!
 
Pénteken lesz  a győzelem napja. A hajdani Szovjetunió és a jelenlegi utódállamok a németek felett aratott győzelmet és az európai háború végét május 9-én ünneplik. A Szovjetunióban hagyományosan mindig május 9-én volt a győzelmi felvonulás és a legtöbb szovjet utódállam a mai napig  megtartotta ezt a szokást.

A hét zárásaként vasárnap a madarak, fák  napját ünnepelhetjük.

Most híreink következnek:

Megtörtént a tolerancia -héten elkészült plakátok értékelése. A közönségszavazatok alapján első helyezett lett a 6.a, Második a8.a, és harmadik  az 5.a. Gratulálunk!


És most egy pályázati felhívás valamennyi évfolyam részére: A Klebersberg Intézményfenntartó Központ rajzpályázatot hirdet az olvasás népszerűsítésére. Mivel a pályaműveket már a jövő héten be kell küldeni, az érdeklődők még a hét közepéig keressék meg Koloszár Ági nénit, hogy felvilágosítást kaphassanak a feltételekről.
Jelentkezni az iskola valamennyi évfolyamáról lehet. A díjazás 15 000, 10 000 és 5000 Ft- os könyvutalványok formájában történik majd.

A heti adást Edit néni szerkesztette.

Ezzel elköszönünk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése